Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

Tuesday, 8 May 2012

Jika nak jadi co-author?

Kalau nak jadi co-author blog ni dan boleh menulis (write posts), sila emel kpd saya dan saya boleh add nama anda untuk jadi co-author blog ini. Selepas tu anda bebas menulis dan mengendalikan blog ini secara berkumpulan. Saya cuma tengok-tengokkan dan link apa-apa yang berguna.

Unit Speech boleh mengambil alih drp saya sepenuhnya bila dah bersedia. Blog ini masih dalam peringkat percubaan sebab belum jumpa template yang baik atau menarik. Jadi semua dijemput cuba-cuba dan sesuaikan diri dengan mengendalikan blog ini. Blog ini dapat dilihat oleh seluruh dunia dan tidak dikenakan apa-apa bayaran (percuma). Blog ini berguna untuk menyiarkan maklumat Unit - aktiviti yang lepas, semasa dan akan datang. Gambar juga boleh dimuatnaik ke dalam blog ini (kalau boleh guna low resolution).

Saya sudah add Hafizah Rusdi (8 May 2012) dan Sarina Ahmad (9 May 2012) sebagai co-authors.

Co-author boleh Sign In dan mula menulis. Setelah daftar masuk ke blog ini, kelik New Post, di menu bar sebelah atas kanan, dan boleh mula menulis seperti biasa. Setelah selesai menulis, kelik Publish, untuk memaparkan artikel anda.

Jangan risau jika tersalah tekan butang dan keseluruhan blog hilang. InsyaAllah saya boleh upload semula. Jika ada apa-apa masalah, harap maklum terus kpd saya menerusi emel.

TQ

Prof Faridah

0 comments:

Post a Comment